Big Junior Camp

Juniorresa med Skånes Golfförbund

 

Vi kan glädjande konstatera att många anmälningar redan börjat komma in. Vi har även klart med en mycket meriterad ledare.

Kalle Brink, Vasatorp som kommer att vara en av ledarna på resan. Kalle har en diger meritlista som proffesionell golfare. Idag är han aktiv i Vasatorp - Vasa Team och brinner för juniorgolf . Han vill hjälpa till och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper på resan. Vi säger varmt välkommen Kalle!

  • European Challengetour spelare (3 segrar)
  • 60 tävlingar på European Tour 
  • Spelat även på Tour de las Americas och Asien Touren
  • Svensk Mästare i lag och individuellet
  • Tagit EM guld och VM brons med amatörlandslaget 

 

Vart? Portugal - Troia

När? Sportlovet – vecka 8, 19-26/2 2022

Skånes Golfförbund arrangerar en träningsresa för våra elitsatsande juniorer med utvalda tränare och ledare till fantastiska Troia. Veckan kommer bli fullspäckad med spel, träning, spelstrategi samt tävlingar.

Troia som nyligen blev utnämnd till 8:e bästa banan på kontinenten Europa gör ingen besviken. Här blandas hålen med barrträd till öppna vyer precis vid havet.

Banan ritades av Robert Trent Jones SR och är både teknisk och utmanande. Troia Golf är känd för sin höga kvalitet och utmärkta träningsmöjligheter att finslipa spelet på.

Fyrstjärniga Aqualuz Troia erbjuder trevliga rum med stilfull inredning. Samtliga rum har balkong som bjuder på härlig utsikt utöver den natursköna omgivningen.

Resan vänder sig till våra juniorer mellan 13 – 21 år med max hcp 13. Ungdomar mellan 13-14 år är välkomna med medföljande målsman. De som är mellan 15 och 21 kan resa utan medföljande målsman, dock behövs ett målsmannaintyg för ej myndiga.

Bokning och mer info här:
https://www.eastongolf.se/skgf