Slaget om Skåne Race to Bokskogen 2022

Slaget om Skåne 2022

Anmälan sker via Min Golf och betalning sker till arrangörsklubben i samband med anmälan. Inspelsrond ingår enligt anvisningar av arrangerande klubb. Anmälan till Elit stängs två veckor innan tävling, då en deltagarlista tas ut manuellt. Future klassen stänger en vecka innan.

Manuell uttagning via SGF Golf ranking till 90%, resterande på hcp och wildcards sker vid överanmälan i både Elit och Future.

OBS! Vi skickar ett mail till spelarna som blir deltagare efter att vi manuellt tagit ut spelarna enligt ovan. Systemet kan inte sortera detta vid anmälan

SGF rankingpoäng delas ut vid varje tävling. Gemensam final med boende på Quality View Hotel och fina priser från Easton Golf, Trafikskolan Mårtensson, Quality View Hotel och Indoor Golf Group.

Alla får vara med
Eftersom det är en SGF Golf ranking tävling är den öppen för alla juniorer som vill vara med oavsett var man bor. Alla spelare som kommer med i tävlingen bidrar med sin ranking till tävlingsvärdet, ju bättre spelare desto högre värde på tävlingen. I Göteborg finns även denna typ av tävling men än så länge inte i Stockholm.

Gemensam final 1–2 oktober
Finalisterna i varje klass bor fritt och bjuds på logi, middag och inspirations föreläsning på Quality Hotel View i Malmö. Finalen spelas på Bokskogen över 18 + 18 hål.

Order of Merit efter varje deltävlingDe 16 bästa killarna och de 8 bästa tjejerna i varje klass bjuds in till finalen och spelar om fina priser från våra samarbetspartners.


Spelplatserna klara inför 2022

Vi kommer att spela på följande banor:

OMG

DATUM

ELIT

FUTURE

# 1

21 maj

TOREKOVS GK

HÄSSLEGÅRDEN

# 2

22 juni

LANDSKRONA GK

VASATORP

# 3

7 juli

SJÖBO GK

ROMELEÅSENS GK

# 4

20 juli

ARASLÖVS GK

TEGELBERGA GK

# 5

4 augusti

ABBEKÅS GK

HINTON-RÖNNEBÄCK

# 6

4 september

ÖSTERLENS GK

TOMELILLA GK

FINAL

1 - 2 oktober

BOKSKOGENS GK

BOKSKOGENS GK 

 

Vinnarna 2021 - vi säger stort grattis!


Efter 2 dagars tävlande på Bokskogens GK stod det klart vem som till slut vann Order of Merit i Slaget om Skåne 2021. 

I Elit vann Erik Johansson,Ljunghusen och Andrea Lindahl, Flommen som förutom vinsten också kvalificerade sig till Peter Hanson Skåne Camp 2022. Lyssna på vinnarna och deras segerintervjuer nedan.

Future klassen vanns av Filip Grave, Bokskogen och Hanna Jelander Kristianstad som också får plats i Peter Hanson Skåne camp. Lyssna på vinnarna och deras segerintervjuer nedan.

Vi säger stort tack till Bokskogen, våra samarbetspartners Quality Hotel View, Easton Golf och Mårtensson Trafikskola. Tack alla spelare och våra funktionärer som gjorde denna helg oförglömlig. Extra tack till Peter Hanson och Ludde Åberg som var med via Zoom igår kväll på spelarhotellet!