Succé med Future Golf på Scandinavian Mixed och Annika Invitational på Vasatorp

Härliga dagar med Future Golf

Scandinavian Mixed
En nästan full busslast med killar, tjejer och våra ledare samlades kl 07.30 i Malmö som var första uppsamlingsplatsen. Andra stoppet blev Vasatorp där ett tiotal även hoppade på.

Förväntansfulla och spända kom vi tillslut fram till Halmstad. Killarna och tjejerna fick sedan ta sig runt på golfbanan och se golf i världsklass och även prova på en massa aktiviteter i sponsorbyn.  Puttningstävling med Dormy, Beat the Pro med Callaway var bara några exempel på saker de fick testa. Fulllastade med kassar från de olika utställarna i sponsorbyn blev resultatet. Lunchen avnjöts i solen så det var en mycket lyckad dag, tack alla som var med och skötte sig exemplariskt!
Stort tack till Trafikskolan Mårtensson som löste transporten till oss

Annika Invitational
Vår utflykt med tjejerna till Vasatorp blev också mycket lyckad. Vi blev inbjudna av Vasatorp att vara med på Share my Passion med Annika Sörenstam och avslutningsvis även se hennes clininc.

Vi startade dagen med en god lunch - köttbullar och potatismos och redan där var tjejerna väldigt spända på att få träffa Annika. Först var det stationsträning med chippning, fys, puttning och en rangeövning som stod på programmet.

Det var mycket skratt och härlig stämning med full fokus på golfen och ju längre tiden gick desto mer nervösa blev de när plötsligt Annika dök upp. Det var autografer och bilder på tjejerna tillsammans med Annika. Vi avslutade med att titta på Annikas clinic som var mycket uppskattad.
Ett videoinslag på Klubb TV hann vi med också som ni kan se nedan. Tack för en härlig dag på Vasatorp och tack för att vi fick vara med!

Share my Passion med Skåne Future golf girlsKommentarer